Olemme mukana Roska päivässä –liikkeessä

28.4.2021 13.27
Tiedote

Roska päivässä -liikkeen perustaja Tuula-Maria Ahonen kutsui meidät mukaan. Haluamme olla mukana huolehtimassa ympäristöstämme.

Roska päivässä -liike täyttää tänä keväänä 21 vuotta, kertoo liikkeen perustaja, toimittaja, sosiaalipsykologi Tuula-Maria Ahonen.
- Haluamme tänä juhlavuonna kutsua ihmisiä yhä laajemmin yhteiseen huolenpitoon, vastapainona joukkoroskaamiselle, joka maskien merkeissä on laajentunut. (Roska päivässä -liikkeen mediatiedote 28.4.2021)

Meidän terveisemme:  Kuvassa nuorisotyönohjaaja ja romanityönohjaaja Jasimn Palm. Hän on kuvassa etualalla ja on laittamassa roskakoriin maasta löytämänsä kasvomaskin.

"Vähän on paljon ainakin silloin jos jokainen poimisi vaikkapa yhden roskan päivässä missä kulkeekaan. Kevään tullessa odotamme innolla vihreän ja vehreän kauden alkamista ja kaunista näkymää ei kukaan halua pilata roskilla, siksi minäkin olen mukana 'Roska päivässä' liikkeessä ja poimin roskia ja laitan ne oikeaan paikkaan. Ympäristöstä huolehtiminen ei maksa mitään, mutta se on kuin rahaa laittaisi pankkiin yhteiseen hyvään, lapsille ja aikuisille."– vs. pääsihteeri ja nuorisotyönohjaaja ja romanityöohjaaja Jasmin Palm (kuvassa).

Voit seurata Roska päivässä –liikettä Facebookissa ja tutustua liikkeeseen paremmin https://www.roskapaivassa.net/ 

Ajankohtaista Tiedote