Tervetuloa romanijuhliin Savoy-teatteriin 5.11.2018 klo 15.00 - Diakin ESR-kehittämishankkeet Nevo tiija ja Tšetanes naal järjestävät yhteisen loppuseminaarin

27.8.2018 14.01
Tiedote

Diakin hallinnoimat valtakunnalliset ESR-kehittämishankkeet Nevo tiija – uusi aika ja Tšetanes naal – koulutuspoluilla järjestävät yhteisen loppuseminaarin Savoy-teatterissa marraskuussa 2018.

Näissä juhlissa ei pönötetä! Diakin hallinnoimat valtakunnalliset ESR-kehittämishankkeet Nevo tiija – uusi aika ja Tšetanes naal – koulutuspoluilla järjestävät yhteisen loppuseminaarin juhlimisen merkeissä 5.11.2018 Savoy-teatterissa. Meillä on ilo ja kunnia kutsua sinut kanssamme juhlimaan.

Romanijuhlien alkuosa ajoittuu klo 15–17 väliselle ajalle. Luvassa on hyvän musiikin (tangoprinssi Leif Lindeman, ikivihreä gospelmuusikko Aila Nyman sekä Romaninuorten lauluryhmä) lomassa hankkeisiin osallistuneiden tarinoita, saavutettuja tuloksia ja haasteista oppimisia sekä uunituoreen yli 200-sivuisen Uskalla! It´s possible -loppujulkaisun julkistaminen. Työllisyysministeri Lindström aukaisee juhlan. Tilaisuus on avoin ja ilmainen kaikille.

Väliajalla (klo 17–18.30) nautitaan hyvästä purtavasta ja seurustelusta. Aulatiloissa on mahdollisuus tutustua 16 eri osatoteuttajan alue- ja osatoteuttajakohtaisiin tuloksiin.

Päivän kruunaa klo 19 alkava juhlakonsertti. Lavalle saapuu kaksikymmenpäinen mustalaismusiikin orkesteri MUMO. Ensikonsertin ohjelmistossa on uutta ja vanhaa mustalaismusiikkia Suomesta ja eri puolilta Eurooppaa, jota tulkitaan suurella sydämellä ja syvällä pieteetillä musiikillisia raja-aitoja rikkoen. Tähän maksulliseen konserttiin lisätietoa löytyy täältä: https://www.etnosoi.fi/fi/etnosoi/mumo-mustalaismusiikin-orkesteri

Uskomme Savoy-teatterin olevan loppuunmyyty 5.11.2018 mennessä konsertin osalta kuten tapahtui Kulttuuritalolla 2017, joten lunastathan lippusi ajoissa. Ovelle tulee lippuja, jos niitä jää. 

Nevo tiija ja Tsetanes naal -hankkeiden osatoteuttajat:

Suomen Romanifoorumi, Helsingin diakonissalaitos, Oulun Diakonissalaitos, Kuopion kaupunki, Vantaan kaupunki, Helsingin kaupunki, Järvenpään seurakuntaopisto, Otavan opisto, Tampereen kaupuni, Salon kaupunki, Terveyden ja hyvinvoinnin laitos.

Kutsu romanijuhlaan Nevo tiija-hankkeen loppuseminaariin 5.11.2018

 

 

Ajankohtaista