Romaniasian neuvottelukuntaan haetaan erityisasiantuntijaa

23.1.2020 9.44
Tiedote

Sosiaali- ja terveysministeriön romaniasiain neuvottelukuntaan haetaan erityisasiantuntijaa määräaikaiseen virkaan 30.9.2021 saakka. Hakuaika on nyt käynnissä ja päättyy 7.2.2020.

Sosiaali- ja terveysministeriössä on haettavana erityisasiantuntijan määräaikainen virkasuhde 30.9.2021 saakka. Tehtävä on sijoitettu hyvinvointi- ja palveluosastolle asiakkaat yksikköön ja se on tarkoitus täyttää mahdollisimman pian.

Erityisasiantuntijan pääasiallinen tehtävä on toimia ministeriön yhteydessä toimivan valtakunnallisen romaniasiain neuvottelukunnan pääsihteerinä. Neuvottelukunta valmistelee romanipolitiikkaa, kehittää romanien ja viranomaisten välistä yhteistyötä sekä edistää syrjinnänvastaista työtä ja yhdenvertaisuutta.

Erityisasiantuntija vastaa romaniasiain neuvottelukunnassa käsiteltävien asioiden valmistelusta ja päätösten toimeenpanosta. Hän laatii esityksiä, aloitteita ja lausuntoja romaniväestön aseman ja osallistumismahdollisuuksien kehittämiseksi ja vastaa viranomais- ja sidosryhmäyhteistyöstä. Erityisasiantuntijalle kuuluu myös muita yksikön lähinnä vähemmistöihin liittyviä asiantuntija- ja valmistelutehtäviä.

Hakuaika tehtävään päättyy 7.2.2020.

Tarkempia tietoja tehtävästä löydät valtiolle.fi-sivuston avoimista työpaikoista, jonne pääset alla olevasta linkistä:

Erityisasiantunija (romaniasiain neuvottelukunta)

Ajankohtaista