Tervetuloa Romaniasiain neuvottelukuntien valtakunnallisille neuvottelupäiville Ouluun 4.-5.9.2019

19.7.2019 14.51
Tiedote

Romaniasiain neuvottelukuntien neuvottelupäivät järjestetään tänä vuonna Oulussa, keskustan seurakuntatalolla juhlasalissa (Isokatu 17).

Neuvottelupäivien järjestelyistä vastaa Pohjois-Suomen aluehallintovirasto ja alueellinen romaniasiain neuvottelukunta yhteistyössä valtakunnallisen romaniasiain neuvottelukunnan sekä Oulun kaupungin ja Oulun Ev.Lut. seurakuntayhtymän kanssa.

Vuoden 2019 neuvottelupäivien teema on lapset ja nuoret. Päivien tavoitteena on koota laajasti yhteen valtakunnallisen ja alueellisten romaniasiain neuvottelukuntien jäseniä, paikallisten romanityöryhmien edustajia, romanikentässä toimivia järjestöjä, peruspalveluiden tuottajia sekä yhdenvertaisuussuunnittelusta vastaavia tahoja. Neuvottelupäivät tarjoavat hyvän mahdollisuuden keskustella keinoista romaniasioiden edistämiseksi sekä alue- että kuntatasolla.

Osallistujamäärä on kuitenkin rajallinen. Voimme vastaanottaa neuvottelupäiville 70 ilmoittautujaa.

Sitovat ilmoittautumiset neuvottelupäiville oheisesta Webropol -linkistä 28.8.2019 mennessä.

https://link.webropolsurveys.com/S/DEF2EE48EB39D9B0

Ilmoita, osallistutko molempiin päiviin. Linkissä kysytään myös mahdolliset ruokarajoitteet ja osallistuminen iltavastaanottoon. Iltavastaanotolle mahtuu 70 henkeä.

Tilaisuuden tarkemman ohjelman ja tietoa majoituspalvelusta Scandic Oulu Cityssä löydät täältä:

Ohjelma

Scandic City Oulu

Ajankohtaista