Opetushallituksessa on avautumassa kolme työtehtävää EU-ohjelmissa

8.1.2019 16.42
Tiedote

Opetushallitus on saanut tehtäväkseen Euroopan unionin Euroopan solidaarisuusjoukot-ohjelman toimeenpanon. Nyt Opetushallitus etsii kolmea uutta kollegaa nuorison, kulttuurin ja liikunnan kansainvälistymispalveluihin vahvistamaan tiimiä, jonka tehtävänä on edistää ja kehittää nuorisoalan kansainvälistymistä EU:n nuoriso-ohjelmien, Erasmus+-Youth in Action ja Euroopan solidaarisuusjoukot avulla.

Opetushallitus hakee kolmea uutta työntekijää Euroopan unionin liikkuvuusohjelmien kansalliseen toimistoon. Opetushallitus hallinnoi Erasmus+ Youth in Action sekä Euroopan solidaarisuusjoukot -ohjelmia.

Ohjelma-asiantuntijan tehtävä liittyy hankehallinnon pyörittämiseen (hakemusten arviointi, hankkeiden tarkastaminen, tarkastuskäynnit jne.), mutta sen osana on luonnollisesti myös paljon hakijoiden neuvontaa, koulutusta, viestintää ja kansainvälistä yhteistyötä. Tehtävässä työskennellään tasolla, jossa hyvä ymmärrys nuorisotyöstä on tarpeen.

Projektikoordinaattorin tehtävä liittyy enemmän käytännön järjestelyihin ja koulutusten osallistujien kanssa kommunikointiin.

Molemmissa tehtävissä on perusteena suuntaa-antava tutkintotaso (ohjelma-asiantuntijalla korkeakoulu, projektikoordinaattorilla ammatillinen/AMK-taso). Tehtävää kannattaa hakea, jos oma osaamispohja tuntuu sopivalta ilman vaadittua tutkintotasoa. Tärkeintä saada tehtävään sopiva henkilö. Opetushallitus kannustaa vahvasti eri kulttuuri- ja kielivähemmistöihin kuuluvia hakemaan tehtäviä. 

Hakuaika tehtäviin päättyy 18.1.2019.

Valtiolle.fi -sivustolla julkaistut hakuilmoitukset löytyvät näiden linkkien takaa:

Ohjelma-asiantuntija (2 paikkaa):
https://www.valtiolle.fi/fi-FI/ilmoitus?id=29-360-2018

Projektikoordinaattori (1 paikka):
https://www.valtiolle.fi/fi-FI/ilmoitus?id=29-359-2018

Ajankohtaista