Ilmoittaudu mukaan romaninaisten ja -miesten tasa-arvokuulemiseen

Julkaisuajankohta 28.4.2017 12.41
Tiedote

Osana EU:n rahoittamaa Sanoista tekoihin -hanketta järjestämme kaksipäiväisen tasa-arvotilaisuuden 22.–23.5.2017. Tilaisuuden ensimmäinen päivä on kuuleminen romaninaisille ja -miehille. Toinen päivä on suunnattu romanijärjestöille ja tasa-arvotoimijoille. Tilaisuudet järjestetään Pääpostin kokoustiloissa, osoitteessa Mannerheiminaukio 1B, 00100 Helsinki.

Tilaisuuden ensimmäisen päivän muodostaa kuuleminen sekä romanimiehille että -naisille.  Kuulemisessa keskitytään tasa-arvokysymyksiin romanien arjessa. Tilaisuus on avoin kaikille, mutta tilojen asettamien rajoitusten vuoksi osallistujamäärä on rajoitettu. Osallistuminen edellyttää ennakkoilmoittautumista ja paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Tutustu alla olevien linkkien kautta tilaisuuden ohjelmaan ja ilmoittaudu mukaan.

Kutsu tasa-arvokuulemiseen romaninaisille ja -miehille 22.5.2017

Tasa-arvokuulemisen ohjelma

Ilmoittaudu tasa-arvokuulemiseen 22.5.2017

Tilaisuuden toinen päivä on suunnattu romanijärjestöille sekä tasa-arvotoimijoille. Toisen päivän tilaisuus tarjoaa hyvän mahdollisuuden luoda verkostoja romanijärjestöjen sekä tasa-arvotoimijoiden välille sekä muotoilla verkoston yhteisiä tavoitteita. Ilmoittaudu tilaisuuteen alla olevan linkin kautta.

Kutsu verkostoitumispäivään romanijärjestöille ja tasa-arvotoimijoille 23.5.2917

Verkostoitumispäivän ohjelma

Ilmoittaudu verkostoitumispäivään 23.5.2017

Lue lisää Sanoista tekoihin -hankkeesta

Ajankohtaista